Wageningen – Plantenveredeling

Vrije kavels Plantenveredeling
Op de grens van stad en platteland!

Het gebied tussen Wageningen en Rhenen is een waardevol landschap dat de overgang vormt van stad naar het platteland. Het is landelijk en open, en dat moet vooral ook zo blijven. Er zal dus maar weinig worden gebouwd en het project Plantenveredeling is dan ook een unieke kans om hier toch te kunnen gaan wonen. Uiteraard worden in dit plan de bestaande karakteristieken van het gebied gerespecteerd, wat onder andere betekent dat de bebouwingsdichtheid zeer laag zal zijn.
In het project Plantenveredeling kunt u uw zelf ontworpen droomhuis realiseren. Het huis moet natuurlijk wel passen in het plan van de beeldkwaliteit en binnen het bestemmingsplan.
Omdat u zelf bouwt is uw woning volledig afgestemd op uw woonwensen. Met de kamers die u nodig heeft, het comfort dat u verlangt en de uitstraling die u kiest.

De Kavels
Op het voormalige terrein van Plantenveredeling aan de Lawickse Allee worden zesentwintig bouwrijpe kavels ontwikkeld die elk plaats bieden aan één vrijstaande woning. De afmetingen van de kavels lopen uiteen van ongeveer 380 m² tot ongeveer 700 m². De verkoopprijzen van de kavels beginnen vanaf ca. € 200.000,= v.o.n.

Aan de rand van de Veluwe op de grens van de Utrechtse heuvelrug!

Wie de kaart van Nederland bekijkt ziet onmiddellijk hoe mooi Wageningen gelegen is. Tussen de Utrechtse heuvelrug en de heuvels van de Veluwe ligt de Gelderse Vallei, een prachtig natuurgebied ten noorden van de Rijn. Aan de rand van de Veluwe, temidden van zacht glooiende bossen die uitnodigen tot lange wandel- en fietstochten. En tegelijkertijd aan de vriendelijke Nederrijn, die zich traag door de uiterwaarden slingert die zo karakteristiek zijn voor ons rivierenlandschap. De combinatie van heuvelachtige bossen en vlakke uiterwaarden maken de omgeving van Wageningen landschappelijk gezien tot één van de spannendste en meest afwisselende gebieden van Nederland. Een gebied waar veel bijzondere planten en dieren zich thuis voelen en waar mensen kunnen genieten van rust, stilte en prachtige vergezichten.

Wonen in het project Plantenveredeling is synoniem met heerlijk landelijk en vrij wonen, maar wel centraal ten opzichte van Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal. Grenzend aan de weilanden in een rustige landelijke omgeving op korte afstand van verschillende natuurgebieden zoals; de Rijn, het binnenveld met “de Grift”, de Blauwe Kamer, de bossen en stuwwallen van de Utrechtse heuvelrug en de Gelderse Vallei. Als wandelaar of fietser kunt u dan ook alle kanten op.

Kortom wonen op de locatie Plantenveredeling is wonen in een bevoorrechte positie!

Interesse?

Vastbouw Vastgoedontwikkeling

Voor meer informatie over onze ontwikkelprojecten, kunt u contact opnemen met onze vestiging in Amersfoort.

Adres: Spacelab 12
Postbus: N.V.T.
Postcode: 3824 MR Amersfoort

Telefoonnummer: 033 - 299 21 50
Faxnummer: 033 - 299 21 60

Overzicht

  • Regio: NL-Midden
  • Plaats: Wageningen
  • Status: In de verkoop
  • Werkgebieden: Ontwikkeling

Overige projecten

+31 (0)548 - 53 99 99 - info@vastbouw.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×