Loenen – Bouwkavels De Laak

Heerlijk vrij wonen op een bouwkavel die bij u past. De Laak – Loenen biedt u die mogelijkheid.
Het bosrijke gebied wordt onder andere begrensd door weilanden en natuurgebied “De Loenermark”. Loenen is een dorp waar het verenigingsleven floreert en waar gezellige volksfeesten worden georganiseerd. Het dorp is voorzien van twee basisscholen, een openbaar zwembad, een levendig verenigingsleven, vele sportverenigingen en Golfbaan De Scherpenberg. Loenen dankt zijn naam mede aan de Loenense watervallen.
De schitterende omgeving en natuurgebieden trekken elk jaar weer de nodige toeristen die rust en ontspanning hoog in het vaandel hebben staan. De centrale ligging, ten opzichte van uitvalswegen richting Arnhem, Apeldoorn, Brummen en Dieren, maakt deze locatie compleet. U woont in de natuur en toch op korte afstand van de nodige voorzieningen. Kortom een mooie locatie in een mooi dorp.

Daarom is de kans groot dat u hier de bouwkavel van uw dromen vindt. Op deze uniek gelegen locatie worden vier individuele bouwkavels aan de rand van het dorp Loenen, bij vrijwillige inschrijving, aangeboden. Door hun natuurlijke inpassing binnen de bestaande bebouwing aan De Laak krijgt iedere bouwkavel een bijzondere uitstraling. De bouwkavels variëren van 1.512 tot 1.720 m2 en zijn geschikt voor het realiseren van een vrijstaande woning. Per bouwkavel bestaat de mogelijkheid voor het zelf realiseren van een vrijstaande woning van minimaal 700 m3 met bijgebouwen van circa 75 m2, conform het ter inzage gelegde bestemmingsplan De Laak 5 Loenen. Er zijn vele mogelijkheden voor het invullen van uw woonwensen op basis van uw eigen ontwerp. Indien gewenst, kunt u ook ontzorgt worden door het laten bouwen van uw woning.
De artist impressions geven een indruk weer van mogelijk te realiseren woningen. Hier kan volledig van worden afgeweken binnen de regels van het bestemmingsplan.

Verkoop via Ter Horst Vastgoed, tel: 055-505 38 57 of kijk op http://terhorstvastgoed.nu/.

Kavel         Vraagprijs                Oppervlakte kavel
A                € 195.000,00 k.k.      ca. 1.649 m2
B                € 250.000,00 k.k.      ca. 1.720 m2
C                Verkocht
D                Verkocht
E                Verkocht

Klik hier voor de flyer.

Interesse?

Vastbouw Vastgoedontwikkeling

Voor meer informatie over onze ontwikkelprojecten, kunt u contact opnemen met onze vestiging in Amersfoort.

Adres: Spacelab 12
Postbus: N.V.T.
Postcode: 3824 MR Amersfoort

Telefoonnummer: 033 - 299 21 50
Faxnummer: 033 - 299 21 60

Overzicht

  • Regio: NL-Midden, NL-Oost
  • Plaats: Loenen
  • Status: Gerealiseerd
  • Werkgebieden: Ontwikkeling

Overige projecten

+31 (0)548 - 53 99 99 - info@vastbouw.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×